Cine suntem

Thermoenergy SA

Certificari

CERTIFICAREA SISTEMULUI DE MANAGEMENT INTEGRAT CONFORM
SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 & SR ISO 45001:2018


Ca o recunoastere a modului in care se asigura calitatea serviciilor oferite, in luna martie 2015, THERMOENERGY GROUP S.A Bacau a obtinut certificarea Sistemului de Management Integrat  conform standardelor  SR EN ISO 9001/2008, SR EN ISO 14001:2005 si SR OHSAS 18001:2008.
Certificarea si mentinerea Sistemului de Management Integrat este rezultatul activitatii intregului colectiv numit THERMOENERGY GROUP S.A Bacau si este cerinta obligatorie in obtinerea licentei pentru serviciul public de alimentare cu energie termica, cu exceptia producerii energiei termice in cogenerare emisa de ANRE.

Proiectarea si implementarea unui Sistem de Management Integrat (calitate, mediu si securitate ocupationala ) au avut la baza o decizie strategica a managementului de la cel mai inalt nivel al THERMOENERGY GROUP S.A Bacau, decizie influentata si de necesitatea ca organizatia sa satisfaca permanent cerintele clientilor sai, sa isi imbunatateasca continuu activitatea si sa indeplineasca cerintele legislative in vigoare.

Printre avantajele certificarii Sistemului de Management Integrat putem enumera: imbunatatirea imaginii organizatiei si a relatiilor publice, castigarea increderii partilor interesate, inclusiv a autoritatilor, indeplinirea unor posibile criterii de licitatie, asigurarea partenerilor si clientilor ca se respecta cerintele legale si alte cerinte aplicabile in domeniu; limitarea incidentelor ce implica responsabilitatea juridica a organizatiei; imbunatatirea conditiilor de munca ale salariatilor. Pentru aceasta THERMOENERGY GROUP S.A. Bacau a reglementat activitatea de verificare si control a produselor/serviciilor contractate, pentru a asigura conformitatea cu cerintele specifice, documentate in contractele de furnizare si in standardele de performanta.
Societatea si-a stabilit ca obiectiv de politica privind calitatea, furnizarea numai de produse/ servicii conforme cu cerintele clientilor/contractuale.

Certificatele  au fost emise pentru o perioada de 3 ani, respectiv pana in  martie 2020, interval în care organizatia este supravegheata de organismul de certificare prin efectuarea de audituri de supraveghere anuale, pentru a se verifica daca sunt respectate cerintele stabilite la momentul certificarii organizatiei conform SR EN ISO 9001:2015, SR EN ISO 14001:2015 si SR ISO 45001:2018.

Autorizatii si avize

 Controlul asupra pericolelor de accident major în care sunt implicate substanţe periculoase

 

 

Thermoenergy SA

Cariere

Thermoenergy Group SA Bacau poseda un capital uman de calitate. Majoritatea anagajatilor se afla aici inca de la aparitia sistemului centralizat de termoficare in municipiul Bacau, semn de profesionalism si stabilitate.

Cei prezenti astazi in acest colectiv isi aduc din plin aportul la rezolvarea cu maxima operativitate a problemelor curente si a celor ce survin pe timp de criza.

In egala masura suntem deschisi sa ne largim colectivul existent, atunci cand situatia o impune, cu persoane tinere, dornice de un start adecvat pentru o cariera de succes.

Structura de personal se prezinta astfel:

•    Ingineri cu urmatoarele specializari: energetica, mecanica, informatica
•    Economisti
•    Electricieni
•    Sudori
•    Lacatusi

Thermoenergy SA

Politici, strategii, integritate

Politica CMSSM si Strategia de alimentare cu energie termica a municipiului Bacau pana la nivelul anului 2033, aprobata prin HCL 135/21.07.2014.

Descarca:

- Politica CMSSM

- HCL 135/21.07.2014

Avertizor de integritate - Semnalare nereguli

Descarca:

Politici si strategii - Semnalarea neregulilor

 

Plan de integritate 2024

Descarca:

Plan de integritate 2024

 

 Plan integritate pt implementarea SNA 2023

Descarca:

Plan integritate pt implementarea SNA 2023

 

Declaratie aderare SNA

Descarca:

Declaratie aderare SNA

 

 Plan integritate pt implementarea SNA 2021-2025

Descarca:

Plan integritate pt implementarea SNA 2021-2025

 

 

Thermoenergy SA

Organigrama, ROF